VICENTE AMIGO

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

VICENTE AMIGO
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007
AQUEST CONCERT PERTANY A:
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007
Dijous, 22 de març
Palau de la Música
21.00 H.
de 18 a 45 €
Definir musicalment a Vicente Amigo representa tot un desafiament: ?Profundament flamenc, es mostra arriscat en la investigació i recreació de noves formes a través de melodies i falsetas d?enorme originalitat. Modern també en els arranjaments harmònics i amb un domini absolut de l?estructura rítmica, es pot permetre el luxe de qualsevol línea expressiva sense perdre gens de compàs, arribant inclús a mesclar en un sol tema pals de diferent ritme amb una naturalitat increïble. I tot això amb un llenguatge clar i un discurs intel·ligible. Un toc pulcre i precís, temperat i serè, una delícia de cordes amoroses que recreen la bellesa i deixen escoltar els silencis?? (Diari de Cadis). Un laberint d?emoció, melodies i ritme del qual la seva guitarra coneix tots els racons.
Vicente Amigo, guitarra José Manuel Hierro, segunda guitarra Patricio Cámara, percusión Francisco González, percusión Blas Córdoba, voz Antonio José Ramos, bajo José María Sánchez, teclados

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar