52 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2020

JA A LA VENDA

Web oficial: www.jazz.barcelona

La seva trajectòria parla per sí mateixa. El Festival Internacional de Jazz de Barcelona és una referència mundial en el gènere, gràcies a un treball constant i minuciós capaç d´equilibrar els pesos pesants i les noves propostes dins d´un cartell sempre atractiu.

Concerts gratuïts, classes magistrals a càrrec de primeres figures, interessants conferències, trobades amb els artistes... Un cúmul d´activitats paral·leles completen la programació, oferint múltiples opcions per gaudir de la bona música i de la passió pel jazz durant la celebració del certamen.

Segueix l´actualitat del festival a Facebook, Twitter i Instagram

PROGRAMACIÓ

ENTRADES I DESCOMPTES

Aquí pots compra les teves entrades directament de l´organitzador, sense intermediaris, amb la màxima garantia i fiabilitat.

Opcions de compra:

- Compra online les teves entrades. Rebràs un correu electrònic amb les teves entrades adjuntes, imprimeix-les i ves directament al recinte.

- Compra telefònica: 93 319 75 70 (9:00 a 21:00 de dilluns a divendres)

- Compra a taquilla BARTS (Av. Paral·lel, 62): de dimecres a divendres de 17:00 a 20:00 hores. Si hi ha espectacle a BARTS, la taquilla obrirà 2 hores abans de l´inici de l´espectacle. Si el concert es celebra a L´Auditori o el Palau de la Música Catalana, també pots comprar les entrades a les seves respectives taquilles.

Si s´ha efectuat el càrrec al compte bancari però no has rebut les teves entrades i l´espectacle és durant el cap de setmana, acudeix directament a la taquilla de la sala degudament acreditat / a i allà podran ajudar-te.

Atenció al client: 93 481 70 40

 

EDICIONS ANTERIORS

Compartir: