DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2007

DEL 1 DE JUNY AL 22 DE JULIOL

El Festival Flamenco de Barcelona De Cajón! arriba a la seva segona edició i novament presenta un cartell espectacular. Un cicle de cinc concerts que s´inaugura el primer de juny amb Diego El Cigala al Palau de la Música i que tindrà un acomiadament de gran luxe mitjançant l´actuació d´Enrique i Estrella Morente, pare i filla, al sempre imponent Gran Teatre del Liceu. José Mercé, Tomatito y Grupo i una jove promesa, Argentina, completen la programació.

PROGRAMACIÓ

ENTRADES I DESCOMPTES

Abonaments: -15% a partir de 3 o més concerts Club The Project: -10% (venda anticipada) per als socis del club. Grups: -15% per a grups de més de 10 persones. VENDA ANTICIPADA Venda de localitats a totes les oficines de Caixa Catalunya, per telèfon les 24 h. al 902 10 12 12 de Tel-Entrada, per internet (www.telentrada.com) i a les taquilles del Palau de la Música.
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar