DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2008

DEL 29 DE MAIG AL 6 DE JULIOL 2008

Barcelona estava des de feia molt òrfena d´un festival flamenc. Només alguns districtes han consolidat pel seu compte aquest tradició. Per això, el festival De Cajón! va néixer gairebé com una necessitat, per a omplir un forat que inexplicablement seguia buit. Pas a pas arriba a la seva tercera edició, amb un cartell que resumeix en si mateix les seves principals metes (curiosa ?i principalment- també tres). D´una banda seguir potenciant la ciutat com plaça ineludible entre les grans figures, els déus del duende. La guitarra de Vicente Amigo obrirà el festival, mentre Tomatito reprendrà la màgia del toque en els últims terços. El fermall final correrà a càrrec de Rosario, la més legítima hereva de l´estirp Flores, al Gran Teatre del Liceu. L´esperat retorn de Diego El Cigala tindrà lloc al Palau de la Música Catalana, avançant peces d´un nou disc encara inèdit. Entre aquestes grans estrelles hi ha també altres la lluentor de les quals es magnifica dia a dia. Noms consolidats com el bailaor Juan de Juan i puixants revelacions, com el jove cantaor Guillermo Cano, Las Migas i Encarna Anillo, a la qual acompanyaran ni més ni menys que dos referents del gènere com són Miguel Poveda i Chicuelo. La tercera via consisteix en la nova incorporació d´activitats que complementen la programació artística. Com tret de sortida, té lloc el 1er Concurs PRK Porrina, De Cajón! amb la finalitat de treure a la llum valors encara desconeguts d´aquest instrument. I perquè tots surtin guanyant, la jornada inaugural es completa amb una master class a càrrec de Piraña i Ramón Porrina. D´altra banda, el propi Juan de Juan també impartirà classes magistrals de ball entre els dies 12 i 14 de juny, amb dos nivells per a prendre contacte o aprofundir en l´art de la dansa flamenca.

PROGRAMACIÓ

ENTRADES I DESCOMPTES

Entrades a la venda al 902 10 12 12 de Tel-Entrada També a www.telentrada.es *10% de descompte socis del Club The Project / Amics del Jazz *10% de descompte Carnet Jove / Targeta Rosa *15% de descompte abonaments a partir de 3 concerts *15% de descompte per grups a partir de 10 persones
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar