24 GUITAR FESTIVAL BCN

DEL 20 DE FEBRER AL 16 DE JUNY

-15% Club TheProject/Amics del Jazz
(Excepte EELS, PACO DE LUCÍA i el cicle TIME OUT LADIES)

IMPORTANT: Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un tutor legal per poder accedir a qualsevol sala, excepte Apolo (+ 16 anys) i Luz de Gas (+ 18 anys)

VENDA D´ENTRADES

facebook.com/guitarfestivalbcn
@guitfestbcn

El Guitar Festival BCN arriba a la seva 24 edició amb un canvi d´orientació i una proposta innovadora que podrem gaudir durant els pròxims mesos. Conegut fins ara com el Festival de Guitarra -tot un històric dels festivals de Barcelona-, donarà el tret de sortida a la seva edició més innovadora, jove i alternativa, des de que la Ciutat Comtal el veiés néixer fa ja 24 anys.

I és que el 24 Guitar Festival BCN presenta un cartell que de ben segur podria ser un reclam excepcional per a qualsevol festival alternatiu de cap de setmana. El Guitar Festival BCN vol portar als grups que, amb la guitarra com a eix transversal, s´estan consolidant en el panorama musical més actual. La diferència: un format més proper, més càlid, amb millor confortabilitat i qualitat de so, i d´altra banda, més dilatat en el temps.

A la programació del 24 Guitar Festival BCN hi trobarem figures consagrades de la música alternativa internacional com Eels o Ron Sexsmith; bandes icòniques de l´escena local com Antònia Font, Standstill i Delafé y las Flores Azules, així com de la resta del territori amb noms tan representatius com els cantautors Nacho Vegas i Quique González; també grups emergents que de ben segur els espera un gran futur com Anni B Sweet o Jane Joyd.

És destacable la presència femenina al cartell, amb una superestrella de la música nord-americana del nivell de Lucinda Williams, un cicle exclusiu (Time Out Ladies), grans dames de la cançó com Marisa Monte i Madeleine Peyroux, i en definitiva, més d´una dotzena de concerts protagonitzats per elles.

El 24 Guitar Festival BCN presentarà doncs 40 concerts repartits en diferents escenaris barcelonins de prestigi, durant els mesos de febrer, març, abril , maig i juny d´aquest 2013. La possibilitat d´escoltar artistes de gran qualitat en les condicions òptimes, de comoditat i so, que presenta una sala, garanteixen una experiència musical de primer nivell, al temps que pretén traspassar fronteres de públics i arribar tant als habituals de l´escena independent com aquells que fins ara es trobaven fora d´aquests circuits més alternatius.

PROGRAMACIÓ

TAGS

Compartir: