45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2013

DEL 19 D´OCTUBRE A L´1 DE DESEMBRE

Bebooo, Beboooo, Bebooooo... Aquest és el crit de guerra del festival aquest any. Un record present durant tot el festival cap a una de les grans llegendes que la música ens ha donat. Bebo Valdés ens va deixar aquesta primavera als 94 anys. Ho va fer en pau i tots els que l’estimàvem sabem que ho va fer amb un somriure, aquell mateix gran somriure que era present allà on fos ell, al carrer, a l’escenari, als camerinos... Bebo sempre tenia temps per a tothom, no deia mai que no a qui li encaixava la mà o hi volia parlar. Barcelona i el nostre públic hem tingut el privilegi de gaudir del seu art moltes vegades a l´escenari, i en tot tipus de formats: trio, big band, amb l´espectacle Lágrimas negras, en duo amb Javier Colina, en duo amb el seu fill Chucho… Això és el que ens quedarà a la memòria. El record cap a Bebo Valdés al festival es manifesta amb un seguit d’actuacions i activitats en què gaudirem un cop més de la seva màgia. Us animo que hi participeu, com a tota la resta del festival, amb una programació que hem fet pensant en vosaltres i en què totes les tendències hi són presents. Llegiu bé el programa, no passeu per alt les activitats gratuïtes, les conferències, les classes magistrals obertes a tothom, els concerts per als més petits…

Aquest és un festival de ciutat, fet i pensat per a la gent que hi vivim, i que treu el cap al món amb tot mereixement. Un festival que celebra la seva 45 edició mirant amb il·lusió les Bodes d’Or com a pròxima destinació. Un festival que al llarg de la seva història ha sobreviscut gràcies a l’impuls de la ciutadania, gràcies a persones com Alfredo Papo, alma mater del festival a finals dels 60 i començaments dels 70, que també ens ha deixat aquest any. Aquest també és el seu festival. Aquest és el festival de tots.

Bon festival!

Tito Ramoneda
President Executiu de TheProject

---

Escolta els artistes del festival

---

Venda d´entrades

15% dte. Amics del Jazz / Club TheProject 

PROGRAMACIÓ

EDICIONS ANTERIORS

TAGS

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar