BCN CLÀSSICS
Temporada 2016/17

JA A LA VENDA

>VENDA D´ENTRADES I ABONAMENTS

Descarrega el PROGRAMA

Club TheProject/Amics del Jazz:
-10% dte.
 a tots els concerts
-5% dte. 
addicional als abonaments
(Entrades limitades)

BCN Clàssics té la vocació de ser un cicle de concerts eclèctic que combinarà gèneres diferents amb orquestres, grups de cambra i solistes de primer nivell. Tots ells tindran com a denominador comú l´espectacle de la música clàssica. La música per escoltar, gaudir, pensar o deixar-se portar. Les grans creacions musicals dels últims tres segles, sigui quina sigui la formació, per a les quals han estat escrites i avui són interpretades.

En aquest primer any de BCN Clàssics al Palau (anterioment havíem presentat el cicle a la Sala Oval del MNAC tres estius consecutius) hi trobem cinc concerts orquestrals –la nostra gran passió–, un recital de piano del mestre Daniel Barenboim i un concert extraordinari amb els Nens Cantaires de Viena. Grans obres com la Cinquena de Gustav Mahler, Carmina Burana de Carl Orff i tres simfonies de Ludwig van Beethoven. Grans directors com Sir Neville Marriner, Josep Pons i Daniel Harding, i gran intèrprets de casa com l´Orquestra de Cadaqués dirigida pels seus titulars, Jaime Martín i Gianandrea Noseda.

Concerts excepcionals en horaris europeus, la majoria a les 20.00h, per engrescar un públic coneixedor o no, però que busca en la millor música clàssica una manera única de viure el plaer sonor de la vida.

Segueix l´actualitat de BCN Clàssics a facebook i twitter

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar