CATEGORIES DE PATROCINADORS

Com patrocinar un festival?

TheProject ofereix varies modalitats de col·laboració que s’adapten a les possibilitats/necessitats de cada patrocinador.

 • PATROCINADOR

  Obtingui les màximes contraprestacions d’imatge i de relacions públiques del festival. Una inversió global amb alts nivells de reconeixement del públic, que contempla la possibilitat d’integrar la marca al nom del festival.

 • PATROCINADOR DE PRODUCTE O SERVEI

  Existeixen diferents nivells de col·laboració en la organització de l’event que es centren en l’aportació de serveis o infraestructures. La col·laboració del patrocinador s’adapta a les necessitats de la organizació i a les possibilitats de l’anunciant, per a rentabilitzar la seva inversió de patrocini.

 • PATROCINADOR DE CONCERT

  Concentri la inversió en un dels concierts del festival i aprofiti al màxim la repercussió social i mediàtica de l’artista, arribant de manera més directa al seu públic.
  Aquesta modalitat li permet personalitzar el hall i la sala amb la seva imatge de marca, a més de poder entregar mostres de producte o informació al concert. Si es desitja, també pot fer de l’event una ocasió especial per a clients, directius o vips, podent finalitzar aquest amb un sopar privat al Palau de la Música o l’Auditori.

Compartir: