MARTÍN LEITON BIG BAND

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

MARTÍN LEITON BIG BAND
51 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
ESTE CONCIERTO PERTENECE A:
51 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
Miércoles, 13 de noviembre
Luz de Gas
21 h.
Desde 24 €
COMPRAR ENTRADAS (>>)
Abono disponible

El Retrat d’Artista té un concert triat en què la nostra protagonista, Andrea Motis, no és cap de cartell, sinó una peça més d’un engranatge més gran liderat per un altre músic. La big band del contrabaixista canari Martín Leiton, sens dubte una de les grans aportacions recents de la música per orquestra de jazz en aquest país, és la nostra escollida. «M’encanta aquesta proposta», confessa Motis. «És un projecte que m’agrada molt, i a més a més en Martín ha aconseguit reunir i barrejar gent de sensibilitats i territoris estètics diferents del jazz a Barcelona.» Segons Motis, en una formació d’aquest tipus «desapareix l’individualisme de cada músic». «Crec que és vital per nosaltres, com a músics, tenir experiències d’aquesta mena, tocar en una gran formació, treballar en secció. Estàs al servei d’una persona que fa una música que no és la teva, i tu has de ser flexible, mal·leable, generosa.» Inevitable (Fresh Sound Records) és el primer disc d’aquesta formació, una explosió de groove, idees i vitalitat. Jazz contemporani sincer, exuberant i molt, molt estimulant.

IMPORTANTE: Los menores de 16 años sólo podrán acceder al recinto acompañados de su padre, madre o tutor legal autorizado. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (ver documentos adjuntos) debidamente impresa y cumplimentada.

 

Ramon Prats, batería
Pedro Campos, contrabajo
Toni Saigi, piano
Dani Pérez, guitarra
Joan Chamorro, saxo barítono
Gabriel Amargant, saxo tenor
Santi de la Rubia,  saxo tenor
Marcel·lí Bayer, saxo alto, flauta
Joan Mas . saxo alto
Darío García, trombón bajo
Rita Payes, trombón
Joan Codina, trombón
Vicent Pérez, trombón
Iván González, trombón
Andrea Motis, trompeta
Oscar Latorre, trompeta
Pep Garau, trompeta
Pol Omedes, trompeta
Juan Rodríguez Berbín, percusión

 

Documentos adjuntos
TAGS

Noticias relacionadas

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar