BEN HARPER & THE INNOCENT CRIMINALS

BEN HARPER & THE INNOCENT CRIMINALS
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
ESTE CONCIERTO PERTENECE A:
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
APLAZADO: 23 de julio 2021
22:30 h.
Desde 45€
COMPRAR ENTRADAS (>>)

Ben pocs grups d’acompanyament ostenten en l’actualitat l’aura de llegenda de The Innocent Criminals, amb els quals Ben Harper ha publicat discos tan referencials com Burn to Shine (1999) i Call it What it is (2016) i ha compartit actuacions gairebé mítiques arreu del planeta. Després d’una segona aventura amb el bluesman Charlie Musselwhite que va tornar a ser rebuda amb grans elogis per part de la crítica i publicar, a finals de l’any passat, la seva primera cançó en una pila d’anys, Uneven Days, el músic californià es reuneix amb els virtuosos Leon Mobley (percussions), Juan Nelson (baix) i Oliver Charles (bateria) per a una de les gires de retrobament més esperades i excitants de la temporada. Un quart de segle després de Welcome to the Cruel World  -un dels discos de debut més reeixits de la dècada dels 90- i amb un olfacte tan fi com sempre per entrecreuar blues, rock, reggae, soul i folk, Ben Harper debuta a Sant Feliu amb un espectacle amb dinàmiques instrumentals d’una altra dimensió i el groove com a bandera. D’aperitiu més que suculent, Ramon Mirabet, erigit en un dels grans noms del pop-rock a Catalunya del moment i amb un tercer disc publicat l’any passat, Begin Again, encara ben calent. Concertàs a la vista!

 

IMPORTANTE: Los menores de 16 años sólo podrán acceder al recinto acompañados de su padre, madre o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (ver documentos adjuntos) debidamente impresa y cumplimentada.

 

Documentos adjuntos

Noticias relacionadas

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar