LUDOVICO EINAUDI
Elements

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

LUDOVICO EINAUDI
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 14 d´abril
21 h.
Des de 40 €

Dins de la seva extensa i aplaudida trajectòria, a Ludovico Einaudi li faltava trepitjar les taules del Gran Teatre del Liceu. Ara, per fi, i gràcies al Guitar BCN, el celebrat compositor torinès debutarà al gran teatre barceloní amb un concert que s´augura majestuós. Amb la presentació del seu darrer disc Elements (2015) com a eix central, Einaudi podrà delectar el públic amb les composicions d´un treball que, segons les seves paraules, s´inspira en “la creació de mites, la taula periòdica, la geometria d´Euclides, les obres de Kandinsky (...), les formes dels paisatges”. Unes peces escrites per a piano, cordes, percussió, guitarra i instruments electrònics que funcionen com un joc d´elements que dansen i formen un corrent d´imatges, pensaments i sentiments evocadors. El tema Nuvole Bianche posa banda sonora a l´emotiu spot d´enguany de Lotería de Navidad.

*Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

Ludovico Einaudi, piano
Federico Mecozzi, violí, guitarra
Redi Hasa, violoncel
Alberto Fabris, electrònica, baix elèctric
Francesco Arcuri, guitarres, waterphone
Riccardo Laganà, percussió

Noticies relacionades

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar