AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | HUMAN FEEL
Chris Speed, Andrew D’Angelo, Kurt Rosenwinkel i Jim Black

HUMAN FEEL

DATA

Dilluns, 27 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

Des de 33 €

VÍDEO

«Una banda d’aquesta mena sembla més aviat producte d’un somni que no pas de la realitat.» Així presentava la Fundació Gulbenkian de Lisboa el quartet Human Feel al seu últim cicle Jazz em Agosto. Sens dubte, tenen raó. Human Feel és una mena de big band de butxaca que reuneix quatre músics –els saxofonistes i clarinetistes Andrew D’Angelo i Chris Speed, el bateria Jim Black i el guitarrista Kurt Rosenwinkel– que es van trobar per primera vegada a finals dels anys 80 a Boston, quan encara eren estudiants i començaven les seves carreres (Rosenwinkel, diu la història, s’hi va afegir una mica més tard, el 1990). Com a sidemen han treballat regularment amb artistes com Uri Caine, Dave Douglas i John Zorn, entre molts d’altres, o han fet carrera com a solistes d’impacte, però els seus discos dels anys 90 –Scatter (1992), Welcome to Malpesta (1994) i Speak to It (1996)– són encara referència avui. Música de cambra, free jazz, rock alternatiu, grunge, la marmita de Human Feel inclou –com el seu nom sembla indicar– tots els colors dels sentiments humans. Onirisme explosiu, lirisme sense concessions, ritmes de vegades a prop de la follia, el de Human Feel serà un dels concerts més inquiets, sens dubte, del festival.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Jim Black, bateria, sàmpler
Kurt Rosenwinkel, guitarra
Chris Speed, saxo tenor, clarinet
Andrew D’Angelo, saxo alt, clarinet baix

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS