MADELEINE PEYROUX
Anthem

MADELEINE PEYROUX
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dissabte, 3 de novembre
21.30 h.
Des de 15 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Qui l’hagi vist actuar al festival durant els últims 12 anys ja sabrà que Madeleine Peyroux és garantia de classe, sofisticació i bon gust. 22 anys després d’entrar en escena amb Dreamland (un debut que va provocar que molts la comparessin amb Billie Holiday i Bessie Smith), aquesta gran dama del jazz vocal del segle XXI ens torna a seduir amb Anthem, on versiona, en la cançó que li dona títol, un dels seus màxims referents (Leonard Cohen) i es reivindica, mitjançant cançons protagonitzades per individus que semblen sorgits de les novel·les de Raymond Carver, com a inspiradíssima compositora amb perfil propi. Peyroux torna al Palau, un dels seus escenaris preferits, i ho fa amb una banda en què hi figura, en funcions de baixista, el seu productor de capçalera: l’històric Larry Klein, al capdavant, també, de projectes guardonats amb premis Grammy com ara River: The Joni Letters, de Herbie Hancock, i Turbulent Indigo, de la mateixa Mitchell. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Madeleine Peyroux, veu i guitarra
Larry Klein, baix elèctric
David Baerwald, guitarra
Patrick Warren, teclats
Brian MacLeod, bateria
Web de l´artista
Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar