MICHAEL NYMAN
Piano solo

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

MICHAEL NYMAN
Dijous, 13 de març
21 h.
De 25 a 45 € (+ despeses de gestió)

Michael Nyman és un dels compositors més innovadors i cèlebres de la Gran Bretanya. La seva incansable creativitat l´ha portat a crear òperes, compondre bandes sonores, peces per a quartets de corda i concerts orquestrals. Nyman és un artista polifacètic, amb una obra que va molt més enllà de la música, i és que a més de compositor, intèrpret, director d´orquestra, pianista i musicòleg, és també escriptor, fotògraf i cineasta. Una autèntica icona cultural del nostre temps, fascinant i influent, i un d´aquests pocs elegits que podrien cabre dins de la definició de "Home del Renaixement".

En aquesta ocasió Michael Nyman ens visita amb un especialíssim concert de piano sol a BARTS. Una vetllada única i exclusiva en la qual l´il · lustre compositor interpretarà peces de les seves bandes sonores per a films de Peter Greenaway, Jane Campion i Neil Jordan. Una cita ineludible amb un de els màxims exponents del minimalisme.

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar