ELS AMICS DE LES ARTS
Només d´entrar hi ha sempre el dinosaure

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

ELS AMICS DE LES ARTS
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2014
AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2014
Dissabte, 2 d´agost
22 h.
De 21 a 33 €

Després de convertir-se en una de les més fermes realitats de l´escena del nou pop fet a Catalunya, Els Amics De Les Arts tornen amb força el 2014: nou treball sota el braç i una esperadíssima gira de presentació que els tornarà als escenaris en l´ambient de les grans ocasions. Només d´entrar hi ha sempre el dinosaure es va publicar el 8 d´abril -amb noves cançons des del aclamat Espècies per catalogar (2012) –i l´impressionant videoclip del seu primer single Ja no ens passa és tota una sensació a Internet i xarxes socials.

La banda arribarà l´Auditori Camp de Mart de Tarragona en plena forma, després d´haver passat pels principals festivals del territori (Canet Rock, JigwaPop, Cap-Roig...) i amb un repertori infal·lible en el qual no falta cap dels clàssics que els han convertit en favorits del públic.

*Menors de 16 anys amb tutor legal

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar