FRANK DIAGO
Entre amigos

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

FRANK DIAGO
Divendres, 18 de novembre
21 h.
Des de 18 €

** PLATEA - FILES 1 A 5 INCLOU:
· Trobada personal amb l´artista (Meet and greet)
. Accés exclusiu a la prova de so privada abans del concert
. Entrada amb seient reservat per veure Frank Diago en concert
· Accés al recinte exclusiu - VIP check in

19:30 Meet&Greet VIP
20:15 Portes 
21:00 Concert

Frank Diago torna al lloc que el va catapultar a Barcelona: la sala BARTS del Paral·lel. En aquesta nova ocasió, després d´uns primers mesos de carrera molt reeixida, Frank ens presenta un concert íntim, únic i irrepetible: Frank Diago entre amigos.

Un espectacular show en el qual estrenarà les cançons del seu primer disc Quisiera, amb la inestimable companyia en l´escenari de grans artistes. Diago va saltar a la fama des de Youtube, amb les seves emocionants versions gipsy d´èxits pop; algunes d´elles, com Impossible, Chandelier, Diamonds i Halo superen àmpliament el milió de reproduccions. Ara debuta discogràficament amb Quisiera, i el material sonarà per primera vegada en directe a Barcelona a BARTS: cita ineludible el divendres 18 de novembre.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar