DAVE LIEBMAN - MARC COPLAND

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

DAVE LIEBMAN - MARC COPLAND
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
Dissabte, 10 de novembre
19.30 h.
30 €

Dave Liebman va debutar al nostre festival el 1973, en un concert històric: Miles Davis finalment al Palau. Històric i polèmic: molta part de l’audiència va trobar que els experiments elèctrics de Miles, ai, «no eren jazz». «Potser la gent volia escoltar el que ja coneixien de Miles i no pas el que fèiem aleshores», respon Liebman. Llegenda del jazz dels nostres dies, mestre de destacats saxofonistes com Bill Evans (que toca dues hores després que el seu mestre a la sala BARTS, a només 5 minuts del Conservatori del Liceu), Liebman troba en el duo amb Marc Copland un espai de maniobra únic per deixar anar la seva ànima, amb el pianista oferint-li al saxofonista un enorme llenç perquè el saxofonista creï un immens paisatge musical, un oceà de sons inesperats. «Toquem material original i alguns estàndards escollits amb la idea que els contrastos dels nostres dos estils acabin sent un de sol», ens explica ell mateix, que el 2013 va inaugurar el nostre festival amb Saxophone Summit, el sextet que colidera amb Ravi Coltrane i Joe Lovano. «Amb influències de Miles Davis, Bill Evans [el pianista], Herbie Hancock i naturalment John Coltrane –continua Liebman–, la nostra idea és arribar tant al cor com al cervell.» No us perdeu aquest duo si voleu entendre per què el jazz va molt més enllà de molts imaginaris restrictius, de molts purismes una mica tronats, el 1973 i avui.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

*El 10 de novembre, celebra amb nosaltres el dia dels Amics del Jazz
*Amb la compra de la teva entrada per Bill Evans & Randy Brecker (BARTS, 21:30h) podràs gaudir d´un preu especial de 10 € per anar al concert de Marc Copland-Dave Liebman (Conservatori del Liceu, 19:30h).
*Trobaràs el codi promocional per obtenir aquesta oferta a la imatge de la teva entrada.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Dave Liebman, saxos tenor i soprano
Marc Copland, piano
Documents Adjunts
TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar