CAMILLE BERTAULT
Pas de géant

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

CAMILLE BERTAULT
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
Dilluns, 5 de novembre
20.30 h.
26 €

Recordin aquest nom: Camille Bertault. La nova sensació del sempre inquiet jazz francès té sens dubte una personalitat desbordant. Per això el seu últim disc es titula Pas de géant, una referència a un dels músics a qui sol versionar al seu popular canal de Youtube: John Coltrane. Artista de múltiples interessos, que poden anar des de Johan Sebastian Bach (ella en canta les Goldberg!) i Maurice Ravel (a qui dedica una cançó realment delirant en el millor sentit del terme) fins al pop, el cabaret, la música contemporània i naturalment el llegat de la chanson francesa, la cantant parisenca debuta a Barcelona per demostrar-nos el perquè del seu encant, el seu virtuosisme salvatge i la seva llibertat sense prejudicis a l’hora d’enfrontar-se a la música. Ella mateixa ho ha dit: «Som aquí per deixar anar la urgència, la seva subjectivitat radical.» Poeta de la veu, amb Pas de géant Bertault confirma que no hi ha gaires artistes com ella, sempre més a prop del risc d’allò desconegut que no pas de les zones de confort. Us hi arrisqueu vosaltres?

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Camille Bertault, veu
Pierre Demange, bateria
Mathias Allamane, contrabaix
Fady Farah, piano
Jérôme Henry, enginyer de so

 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar