EL SENTIDO DEL HUMOR
Dos tontos y yo

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

EL SENTIDO DEL HUMOR
Dissabte, 9 de març
Auditorio de Zaragoza
18.30 h. / 21.30 h.
Des de 28 €

Florentino Fernández, José Mota i Santiago Segura s´uneixen en l´espectacle El sentido del humor: Dos tontos y yo, una oportunitat única de veure a aquestes figures juntes per primera vegada.

La idea de l´espectacle és clara, tres grans còmics es reuneixen sobre un escenari per analitzar, des del seu peculiar punt de vista, El Sentido Del Humor. En no haver pogut congregar amb aquesta trista premissa a tres grans còmics, s´ha contractat a Flo, Mota i Segura, també coneguts en certs sectors del públic com ´la vieja del visillo´, Krispin Klander i Torrente.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Flo
José Mota
Santago Segura

Documents Adjunts
TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar