MANUEL CARRASCO

MANUEL CARRASCO
CONCERTS ESTEL·LARS
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS
AJORNAT: nova data, 12 de març 2022
22 h.
Des de 28€
COMPRAR ENTRADES (>>)

A causa de la situació actual, el concert de MANUEL CARRASCO previst al Palau Sant Jordi el 28 de maig queda ajornat al 12 de març de 2022, al mateix espai a la mateixa hora.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert. Per premiar la fidelitat dels seus fans es realitzarà un concert exclusiu i inèdit en streaming per aquells que conservin les seves entrades. S´informarà molt aviat a les xarxes socials i pàgina web de Manuel Carrasco.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 31 de maig de 2021. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant nom complet i número de referència de la compra.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir: