THE MUSICAL BOX
The Lamb Lies Down on Broadway

THE MUSICAL BOX
AJORNATS: noves dates, 29 i 30 de enero 2022
20.30 h.
Des de 28 €
COMPRAR ENTRADES (>>)
ATENCIÓ: POSPOSATS ELS CONCERTS DE THE MUSICAL BOX 
 
LA SESSIÓ DE L’11/03/2021 QUEDA AJORNADA AL 29/01/2022 A LES 20:30h

Donada l´obligada reestructuració de la gira a causa de les mesures de prevenció contra la COVID-19, el concert de THE MUSICAL BOX previst pel pròxim 11 de març de 2021 a BARTS queda ajornat al 29 de gener de 2022 a les 20:30h al mateix espai.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data (el 29 de gener de 2022) sense necessitat de fer cap gestió. Demanem, si és possible, que mantingui les seves localitats, garantint així l´emplaçament del nou espectacle.

** Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides fins el pròxim 8 de març de 2021. Si les va comprar al canal de TheProject, pot contactar-nos a ticketing@theproject.es indicant nom i referència de la compra.
 
LA SESSIÓ DEL 12/03/2021 QUEDA AJORNADA AL 30/01/2022 A LES 20:30h
 
Donada l´obligada reestructuració de la gira a causa de les mesures de prevenció contra la COVID-19, el concert de THE MUSICAL BOX previst pel pròxim 12 de març de 2021 a BARTS queda ajornat al 30 de gener de 2022 a les 20:30h al mateix espai.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data (el 30 de gener de 2022) sense necessitat de fer cap gestió. Demanem, si és possible, que mantingui les seves localitats, garantint així l´emplaçament del nou espectacle.

** Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides fins el pròxim 8 de març de 2021. Si les va comprar al canal de TheProject, pot contactar-nos a ticketing@theproject.es indicant nom i referència de la compra.

*****

Recrear la gira de The Lamb Lies Down On Broadway ha estat, sense cap mena de dubte, el major repte que se li ha presentat a The Musical Box. Quan al 2000 van rebre per primer cop la llicència de Genesis i Peter Gabriel per recrear aquest tour, el que cap grup havia aconseguit abans, es van prometre fer-ho amb una fidelitat mil·limètrica.

Després d’un treball documental sense precedents, gràcies en gran part al suport de Genesis, que els va entregar 1.200 diapositives originals, The Musical Box va aconseguir recrear amb meticulosa precisió les màscares, disfresses, maquillatge, llums, efectes especials i coreografies d’aquella gira. Fins i tot els mateixos instruments i equips, incloent la guitarra de Michael Rutherford.

El resultat va ser tal que el mateix Phil Collins va exclamar “és una sensació esgarrifadora perquè ens han capturat tal com érem en aquell moment". "Nosaltres (Genesis) probablement només vam oferir uns pocs espectacles durant els quals tot va funcionar com havia de ser. Avui veureu l’espectacle com hauria d’haver estat en aquell moment”, va dir en referència al concert que estaven a punt d’oferir The Musical Box a Canadà.

Ara, tens la oportunitat única de reviure per últim cop aquest increïble directe el 7 i 8 de novembre, en dos concerts únics a BARTS. Una fita històrica pels amants de Genesis!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir: