PAU VALLVÉ + EL PETIT DE CAL ERIL
Doble concert!

PAU VALLVÉ + EL PETIT DE CAL ERIL
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Diumenge, 15 d´agost
21:30h
Des de 12€
COMPRAR ENTRADES (>>)

Dos dels artistes més imaginatius del pop-rock del país, en un programa doble irrepetible al Guíxols Arena. Pau Vallvé, quan l’esclat de la pandèmia va dur-lo a tancar-se al seu estudi, no s’imaginava que, sol i amb els instruments que tenia a mà, engendraria el que, segurament, és el  disc més aclamat i reeixit de la seva trajectòria: La vida és ara, un dietari sobre canviar d’etapa i fer-se gran que, mesos després, va ser assenyalat com a millor disc català de l’any per molts mitjans. Des de Guissona, d’altra banda, El Petit de Cal Eril, mitjançant un univers personalíssim i una complicitat amb els seus músics gairebé paranormal, continua donant arguments als que el consideren un dels noms més rellevants que ha donat la música en català l’última dècada. Un doblet de creativitat desbordant amb una posada en escena, per cert, espectacular. Talent, talent i més talent.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar