SERGIO DALMA
Alegría

SERGIO DALMA
CONCERTS ESTEL·LARS
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS
Diumenge, 9 de gener
19 h.
Des de 25 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Després de collir incomptables èxits amb el seu tour 30… y tantoSergio Dalma passa pàgina i torna a l´actualitat amb Alegría, un nou treball discogràfic i gira que presentarà el 9 de gener al Gran Teatre de Liceu de Barcelona. Un marc d´autèntic luxe per a una ocasió realment especial, ja que Dalma arriba carregat d´energia positiva i bones vibracions, amb un repertori incontestable que inclou nous temes i, per descomptat, els seus grans èxits de sempre.

Amb aquest necessari pas endavant, el cantant de Sabadell demostra que segueix en plena forma amb singles lluminosos com La Noche de San Juan (amb la seva corresponent versió en català), on juga amb la rumba i els sons mediterranis en un exercici de gran frescor.

No és poca cosa per a un artista amb més de 30 anys de trajectòria, que compta en el seu haver amb un bon grapat de cançons inoblidables que formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions. 

IMPORTANT: Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.
Documents Adjunts
Compartir: