LUDOVICO EINAUDI
Underwater

LUDOVICO EINAUDI
27 i 28 d´abril
20 h.
Des de 40 €
COMPRAR ENTRADES (27/04) COMPRAR ENTRADES (28/04)

NOU CONCERT: Dijous, 28 d´abril
>ENTRADES JA A LA VENDA

Amb una trajectòria en constant evolució forjada amb partitures sublims, emocionants bandes sonores i un concepte molt particular de la bellesa, Ludovico Einaudi és un dels compositors i intèrprets més reconeguts a l´àmbit del neoclassicisme.

 

L´experiència del confinament, "amb el món exterior tranquil i silenciós" -en les seves pròpies paraules-, l´ha portat a l´enregistrament d´un àlbum a piano sol, el llançament del qual està previst el gener del 2022 i porta per títol Underwater, "una metàfora de la fluïdesa sense interferències externes” -apunta-.

Menció a part mereixen els seus treballs per als films Nomadland i The Father, tots dos estrenats el 2020 i guardonats al més alt nivell en premis tan importants com els Oscars, els Bafta o els Globus d´Or.

L´italià, però, arribarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona els dies 27 i 28 d´abril de 2022 acompanyat per tres músics per oferir una paleta de colors més àmplia: un repertori fascinant on hi tindran cabuda tan noves composicions com alguns dels clàssics que l´han convertit en un referent indiscutible de les músiques més sensibles. 

IMPORTANT: Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

 

Documents Adjunts
Compartir: