MARIZA
Terra

ESPECTACLE REALITZAT (2008)

MARIZA<br><i>Terra</i>
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008
AQUEST CONCERT PERTANY A:
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008
Dimecres, 19 de novembre
Palau de la Música Catalana
21.00 h.
25 a 54 €
Mariza dos Reis Nunes, nascuda el 1973 a Moçambic però establerta a Lisboa des de ben petita, no és solament la principal ambaixadora del fado a tot el món. No, ella és també la més gran responsable que, nou anys després de la mort de la reina Amália Rodrigues, aquesta música sorgida de l?aflicció en barris lisboetes com el de Mouraria, on va créixer Mariza, hagi viscut una revifalla i sigui coneguda universalment. Al Palau la cantant presenta Terra , un disc (produït per Javier Limón) en què obre el seus fados colpidors a les benvingudes influències de totes les cultures que ha anat coneixent durant set anys de gires a tot el món. Un disc important: segons ella mateixa, Terra obre un nou cicle acostant les arrels del seu fado al jazz, la música cubana, el flamenc i la morna de Cap Verd, entre d?altres. ?En comptes de la comoditat, aquí es viatja en braços del desafiament?, resumeix la seva pàgina web.
Mariza, voz Angelo Freire, guitarra portuguesa Diogo Clemente, guitarra clásica Marino de Freitas, bajo acústico Joao Pedro Ruela, percusión Rubén Alves, piano Hugo Marques, batería
Web de l´artista

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar