JULIAN VAUGHN
Visions

ESPECTACLE REALITZAT (2006)

JULIAN VAUGHN<br><i>Visions</i>
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2006
AQUEST CONCERT PERTANY A:
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2006
Dilluns, 4 de desembre
Luz de Gas
21:30 h.
15 €

Instal·lat a Catalunya ara fa 20 anys, Julian Vaughn ha estat una presència constant en l?escena catalana. Aleshores, el 1986, arribava amb un currículum que encara ara impressiona, després d?haver tocat durant anys amb icones del blues com Albert King i B.B. King. Ara, però, Vaughn presentarà al festival el que és el seu primer disc com a líder, encara per publicar. Visions és un increïble catàleg de jazz contemporani tan meditat com alhora enèrgic, amb un directe contundent. Estàndards i composicions pròpies a càrrec d?un bateria indispensable de l?escena barcelonina que, a més a més, ha triat un quintet de col·laboradors en estat de gràcia.

Julian Vaughn, batería Albert Bover, piano Frederick Carlquist, saxo tenor Masa Kamaguchi, contrabajo Dennis El Huevo Hernández, trompeta

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar