Selecció de vins i cava
*Important*
-Taules per 20 comensals.
-Ubicació en funció de l´arribada.
Una experiència nova al festival, però ben habitual, per exemple, a Nova York, on els clubs tenen fama tant per la qualitat de la seva programació com per la bondat (o no) de la seva cuina. En aquest cas, però, festa grossa de la mà d?Isma Prados, cuiner de primer nivell i aficionat apassionat del jazz. La cuina de l?Isma donarà pas al debut a Barcelona de Robin McKelle, una cantant que, després d?acompanyar monstres com Herbie Hancock i Wayne Shorter, ha començat una carrera com a solista amb un primer disc, Introducing Robin McKelle, en què recupera amb exuberància i passió l?alegria, la força i la intensitat del cançoner nord-americà molt més enllà del que de vegades s?anomena retroswing. ¿Una prova?: la seva versió llatina, amb tocs de salsa i tango (¡busqueu-la a Youtube!), del famós èxit de les Andrews Sisters Bei Mir Bist Du Schön. Isma & Robin: una nit diferent, inoblidable.
Robin McKelle - Bei Mir Bist Du Schön
Robin McKelle, voz
Alain Mallet, piano
Peter Slavov, bajo
Jaz Sawyer, batería
+ Isma Prados, cocina
Cena/ Sopar/ Dinner - 20.30 h.
Concierto/ Concert - 22.30 h.
*PALACIO DEL FLAMENCO
C/ Balmes, 139 (BCN)
MENÚintroducing
Una copa de Voll-Damm
Per a
Ostrot ?Grand Central? amb malta i regalèssiaSpecial guest Thierry Airaud?un cop a taulaDos panets:
D?olives, nous i porc fumat
Un llonguet
Per tapar amb un Amanit d?anguila fumada
Durant tot el sopar compartirem el pa TURRIS, llescat.
Special guest Xavier Barriga, fornerHappy crab jam cocktailEl cranc com a solista dins d?una polifonia de picants, salats i refrescants (magrana, fulles, ous de peix, germinacions, ravets...). Una mousse arranjada pel solista ens proporciona una base rítmica i harmònica suficient per donar més amplitud al tema.Gumbó gumbó, le,leRecreació del gumbó, plat originari de la cuina cajun. El nostre serà de verdures i gambes, combinant tirabecs, arrels de diferents tipus i ?ocra?. Sopa criolla, lleugerament picant i molt aromàtica.Cheek to cheekEn el nostre cas, però, les galtes es toquen per dins. Es tracta d?una galta de porc ibèric cuinada amb aromes de grans de mostassa, tomàquet dessecat, melassa i diferents tipus d?herbes; és a dir, l?autèntica salsa barbacoa. Salsarem amb suc de pernil ibèric i acompanyarem amb ?mashed potatoes?Days of wine and rosesSpecial guest Ramon Morató
El clàssic de Henry Mancini traduït a formes, sabors, textures. Una petita sorpresa que hem de saber esperar.
Maridatge de vins: Quim Vila
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat degudament imprès i emplenat.
El cuiner Isma Prados presenta el menú que prepararà al sopar-concert del dia 14 de novembre.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada basada en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.
Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar”, rebutjar-les totes prement el botó "Rebutjar" o configurar-les a mida prement el botó “Configurar”.
Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzar la forma com es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d’aquestes tecnologies es descriuen a continuació.
Cookies Tècniques
Són les cookies necessàries que permeten a l’usuari navegar per la web i utilitzar els seus serveis. La web no pot funcionar correctament sense aquestes cookies.
(PHPSESSID, cookies_consent, idioma)
Cookies de Personalització
Emmagatzemen de forma anònima les preferències d’experiència de l’usuari per navegar per la web i els seus serveis de forma personalitzada.
Cookies d’Anàlisi
S’utilitzen per mesurar de forma anònima les interaccions de l’usuari amb la web per millorar-la i analitzar-ne l’ús.
(Google Analytics)
Cookies de Màrqueting
Permeten analitzar els hàbits de navegació de l’usuari a internet per mostrar publicitat personalitzada, així com desar les preferències de l’usuari. Són indispensables per al funcionament d’alguns serveis externs com la reproducció de vídeos incrustats a la web, …