JAZZ & FOOD 2015

JAZZ & FOOD 2015

Esdeveniment realitzat (2015)

Dissabte, 3 d´octubre
00:00 h
Gratuït
Patricinador

Patricinador

Patricinador

Patricinador

Patricinador

Edicions relacionades

  • Aquest esdeveniment pertany a:

    47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015

    Web oficial

>>JAZZ & FOOD 2016

Una festassa ciutadana. 12 hores de música complementades amb una oferta gastronòmica espectacular. Menjar, beure, escoltar, ballar, compartir, disfrutar. Això és Jazz & Food, la nova proposta del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

En la part musical, començarem amb els sons orquestrals de la Liceu Big Band, seguirem amb la fusió electrònica d’arrels llatinoamericanes de La Calor i, per acabar el primer tram d’aquesta aventura gastronomicomusical, una exquisidesa, el duo que formen el pianista Grégory Privat i el percussionista Sonny Troupé. Després, una brass band contemporània, la Perdiu Grouse, i el swing infal·lible de la molt activa Orquesta Ilegal de Barcelona. Recta final amb dues de les formacions més apoteòsiques de la nostra ciutat (¡prepareu-vos per ballar!): els sons balcànics de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra i l’arravatament soul de The Excitements. A més a més, la Barcelona Street Band s’encarregarà de posar sons de Nova Orleans durant els canvis d’escenari entre concerts. Tot això acompanyat d’una zona de restauració seleccionada amb tanta cura com passió per BCN Més que proposarà un viatge gastronòmic de primer nivell arreu del món, des de l’Índia i el Japó fins a Colòmbia i el Perú passant per gairebé totes les riberes del Mediterrani, incloses propostes gurmet socialment responsables (hi haurà també, per exemple, cuines vegetariana, vegana i lliure de gluten). 

El que us dèiem. Una festassa de veritat. Només hi falteu tots vosaltres per acompanyar-nos i fer-la ben grossa. Benvinguts al festival de jazz.

JAZZ

12.00 h. _Liceu Big Band

13.30 h. _La Calor

15.00 h. _Grégory Privat & Sonny Troupé

16.45 h. _ Enric Alegre & Perdiu Grouse Brass Band

18.30 h. _Orquesta Ilegal de Barcelona

20.30 h. _Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra

22.30 h. _The Excitements

Marching band: Barcelona Street Parade 

FOOD

Caravan Made
(Mediterrani) Un dels primers food trucks que van sorgir a principis de l´any passat, es van estrenar a BCN Més ja fa ara més d´un any. Entrepans per tots els gustos, gluten free, propostes úniques i sabors del mediterrani i altres influències.

Rooftop Smokehouse
(Freestyle internacional, fumats) Els seus xefs són uns experts en productes fumats, i les seves tècniques són totalment artesanals i cuidades.

Trópico
(Colòmbia/Brasil) La tapioca i l´arepa donen mil i una possibilitats de fer una bona combinació de menjar de carrer i producte gastronòmic de qualitat, i els xefs d´aquest restaurant estan disposats a demostrar-ho.

Warike
(Perú) Considerada com una de les millors gastronomies del món, la cuina peruana estarà representada per aquests joves cuiners que volen portar els sabors típics dels carrers del Perú al públic barceloní.

Casa Xica
(Fusió de cuina asiàtica i mediterrània) Els nois de Casa Xica han viatjat per mig món abans d´establir-se a Barcelona per continuar experimentant als fogons per crear plats únics.

Súper
(India/Sudàfrica) La proposta d´aquests xefs està entre els sabors intensos de la India i els dolços de Sudàfrica. Café de qualitat d´Etiopia i Brasil, simpatia i bon gust.

This & That
(Mediterrani/Argentina) Al seu restaurant de tapes els seus xefs fan el que ells denominen cuina de 360º, una barreja d´estils i influències internacionals que adapten a les seves curiositats per presentar una proposta única als comensals.

La Cherry
(Internacional) És un nou projecte cafeter que vol obrir-se pas en el petit món de baristes de Barcelona. El seu cafè prové de cultius ecològics i està torrat per Tosell Torradors.

The Grasshoper Ramen
(Japó)  La familia de Mosquito tapas, experts en gastronomia asiàtica, han introduit un nou insecte a casa nostra, i ens proposa l´autèntic ramen directe dels carrers del Japó.


Delacreme

(Italià) El gelat italià i la rebosteria treballats segons les més estrictes normes artesanals. Per Delacreme el gelat és una cosa seriosa.

Merquén
(Xile / Mediterrani) Una proposta a cavall entre Xile i la Mediterrània per descobrir aquesta magnífica fusió.


Catando
(Vietnamita) Amor pel menjar de carrer i la investigació de tendències gastronòmiques.


Coffe & World
(Cafè) Cafè de qualitat l´estil dels coffeecorners per take away d´Amsterdam


Foodies Barcelona
(Mediterrània) L´alternativa al menú estàndard del bar i al tupper de casa.


The Fish & Chips
(Anglaterra) L´emblemàtic plat anglès a l´estil mediterrani.

txt49

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Fulla de responsabilitat degudamet impresa i emplenada.

Patricinador

Patricinador

Patricinador

Patricinador

Patricinador

Edicions relacionades

  • Aquest esdeveniment pertany a:

    47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015

    Web oficial

Noticias relacionadas

Kit Digital

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mantener la sesión, ofrecer una mejor experiencia, obtener datos estadísticos de navegación de los usuarios y mostrarte publicidad personalizada en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Para más información consulta la Política cookies.

Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar y continuar” o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón “Configurar”.