091
Presentació nou disc La otra vida

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

091
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Dissabte, 15 de febrer
20.30 h.
30 €

Han hagut de passar 25 anys per a poder gaudir de nou material dels 091, puntals del rock andalús del anys vuitanta i noranta. Formats a Granada el 1982, la banda liderada per José Antonio García (veu), José Ignacio Lapido (guitarra) i Antonio Arias (baix) —posteriorment formaria Lagartija Nick—, de seguida es van fer un lloc en el panorama musical estatal gràcies a la seva personalitat irreverent i un so sobri que tant bevia del punk com del rock´n´roll primerenc. Fins i tot van cridar l´atenció de Joe Strummer de The Clash, que el 1986 va participar en la producció artística de Más de cien lobos, el seu segon disc.Una dècada més tard i amb set discos publicats, els 091 s´acomiadaven dels escenaris. El 2016, però, la gira de grans èxits Maniobra de resurrección va obrir la porta al que ara es materialitza: La otra vida, un nou treball que desplegaran en directe juntament amb les seves cançons més recordades.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Tacho González - bateria
Jacinto Ríos - baix
Los hermanos Víctor y José Ignacio Lapido - guitarres
José Antonio García - veu
Raúl Bernal - teclats 

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar