Roda de premsa i sopar-concert protagonitzat pel fundador del festival de jazz de Newport.
26/04/2010
Dilluns 17 de maig, el 42 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona acull el llegendari creador del Festival de Newport, George Wein, encara avui al capdavant d?aquesta organització i del Festival de Jazz de Nova York. Una roda de premsa a les 12.00 servirà per presentar els programes de Nova York i Newport d?aquest any (tots dos patrocinats per la companyia mèdica CareFusion), a més d?avançar nous noms del festival de Barcelona. En aquest acte es presentarà també l´acord d´agermanament entre els festivals de Barcelona i el de Newport, fundat el 1954 i considerat el pare indiscutible de tots els festivals de jazz.
Pianista que ha tocat amb tots els grans (de Louis Armstrong a Duke Ellington i Charlie Parker passant per Sidney Bechet, amb qui va enregistrar Petite fleur), George Wein serà igualment el protagonista dilluns a la nit del primer acord de col·laboració entre festivals amb l?estrena, com a pròleg del 42 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, del George Wein Barcelona Trio, que completen Horacio Fumero (contrabaix) i Jordi Rossy (bateria). Serà un concert-sopar ofert a les nou de la nit al Gran Hotel Havana, nou hotel oficial del festival de jazz, amb un menú primaveral dedicat a la cuina de les flors -consulta el menú més abaix-.
Torna el millor jazz.
SOPAR-CONCERT AMB GEORGE WEIN BARCELONA TRIO
Dilluns, 17 de maig
Hotel Havana (Gran Via de Les Corts Catalanes, 647)
21 h. - 75 ?Compra la teva entradaLA COCINA CON FLORES
A cargo de chef Guillermo Olalla
APERITIVOS
*Espuma de Rosas
*Crema de patata con crujiente de Parmesano y aceite de flor de cebollino
PRIMERO
*Ensalada de tomate y mozzarella de búfala con pensamientos y pesto de albahaca
SEGUNDOS
*Fricandó de ternera con flor de romero y chips de arroz al curry
*Flores de calabacín rellenas de setas y frutos del mar con caramelo balsámico de Módena.
POSTRES
*Ravioli de chocolate con sorbete de frambuesas y violetas
*Galleta de amapola con flor eléctrica y chupito de cava.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada basada en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.
Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar”, rebutjar-les totes prement el botó "Rebutjar" o configurar-les a mida prement el botó “Configurar”.
Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzar la forma com es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d’aquestes tecnologies es descriuen a continuació.
Cookies Tècniques
Són les cookies necessàries que permeten a l’usuari navegar per la web i utilitzar els seus serveis. La web no pot funcionar correctament sense aquestes cookies.
(PHPSESSID, cookies_consent, idioma)
Cookies de Personalització
Emmagatzemen de forma anònima les preferències d’experiència de l’usuari per navegar per la web i els seus serveis de forma personalitzada.
Cookies d’Anàlisi
S’utilitzen per mesurar de forma anònima les interaccions de l’usuari amb la web per millorar-la i analitzar-ne l’ús.
(Google Analytics)
Cookies de Màrqueting
Permeten analitzar els hàbits de navegació de l’usuari a internet per mostrar publicitat personalitzada, així com desar les preferències de l’usuari. Són indispensables per al funcionament d’alguns serveis externs com la reproducció de vídeos incrustats a la web, …